Pinnoitteet

Keraaminen pinnoite
Keraaminen pinnoite

Eri valmistajien keraamisia pinnoitteita on nykyään markkinat täynnä. Meillä on valikoimassa kahden eri valmistajan pinnoitteet, IGL Coatings ja Nasiol. Nämä molemmat pinnoitteet kuuluvat ehdottomasti markkinoiden parhaimpiin.

Keraaminen pinnoite luo pinnalle ohuen lasimaisen kalvon, joka suojaa maali ja/tai lakkapintaa. Se on lakkapintaa kovempi, hydrofobinen ja antaa pinnalle syvän kiillon vuosiksi.

Miksi laittaa keraaminen kestopinnoite?

  • Keraaminen pinnoite antaa pidempi kestoisen suojan kuin vaha, 1-5 vuodeksi riippuen pinnoitteesta.
  • Keraaminen pinnoite helpottaa huomattavasti pesemistä. Lika, itikat ja linnunjätökset lähtevät helposti pesussa irti, ilman suurempaa hankaamista. Jopa sadevesi huuhtelee osan liasta pois.
  • Keraaminen pinnoite vähentää huomattavasti naarmuuntumista.
  • Ajoneuvo pysyy pitkään kiiltävänä ja helppohoitoisena, jolloin myös jälleenmyyntiarvo säilyy paremmin.
  • Keraaminen pinnoite kestää pesuaineita. Se ei antaudu esimerkiksi hiilivetyliuottimelle toisin kuin vaha.

 

IGL keraaminen pinnoite
Nasiol keraaminen pinnoite
Pinnoitteet

Nasiol NL272 – Nasiolin lippulaiva pinnoite. NL272 on viimeisintä teknologiaa edustava keraaminen nanopinnoite kulkuneuvojen ulkopuolisten pintojen suojaamiseen. Kemikaaleja kestävä, kristallin kirkas, erittäin hydrofobinen ja oletettavasti yksi markkinoiden liukkaimmista pinnoista! Kesto jopa 5v.

 

IGL Coatings Kenzo Graphene Reinforced – Grafeenilla terästetty IGL:n lippulaiva pinnoite sertifioidulla takuulla. Luo äärimmäisen kiiltävän, liukkaan ja kovan pinnan. Grafeeni ehkäisee myös tehokkaasti kalkkijäämien syntymistä. Kesto jopa 5v.

 

Nasiol ZR53 – 9H kovuus, hydrofobinen ja kiiltävä pinta. Kesto 3v. Muista keraamisista pinnoitteista poiketen ZR53 kiteytyy nanotasolla vasta levitettäessä, mutta se ei kovetu kokonaan. Se muodostaa levitettäessä kaksikerroksisen pinnoitteen: alla on pehmeä kerros ja pinnalla kova kerros, mikä takaa muita keraamisia pinnoitteita paremman kestävyyden ja kimmoisuuden.

 

IGL Coatings Quartz – Quartz on matalan VOC pitoisuuden omaava, REACH-vaatimusten mukainen auton maalipinnoille kehitetty keraaminen pinnoite. Pinnoite lisää kiiltoa ja suojaa vahvoilta kemikaaleilta, mikronaarmuilta sekä haalistumiselta jopa 2-3v.

 

IGL Coatings Eclipse – Teollisuuspinnoite äärimmäisen kovalla pinnalla. Eclipse on kehitetty suojaamaan erityisesti paikoissa, jotka altistuvat vahvoille kemikaaleille, rasvoille ja öljyille. Eclipse sisältää myös jään ja kiinnittymisenestoaineita. Erinomainen valinta työkoneisiin silloin kun ne halutaan pitää puhtaana. Eclipsellä pinnoitettuun työkoneeseen et tarvitse enää monen tunnin pesuja vahvoilla pesuaineilla saadaksesi hydrauliikkaöljyt tai vaseliinit pois. Eclipsen käyttökohteita ovat esimerkiksi: Erilaiset työkoneet ja -laitteet, traktorit, puimurit, kaivinkoneet, trukit sekä kuorma-autot jne.

 

IGL Coatings Titan – Titan valokatalyysipinnoite on tehokas apu bakteeri- ja virustautien leviämisen ehkäisemiseen. Toiminta perustuu valokatalyysiin eli kemialliseen reaktioon. Valon vaikutuksesta tapahtuva happiradikaalien vapautuminen tuhoaa erittäin tehokkaasti pinnoilta bakteereja, viruksia, homeitiöitä ja muita haitallisia mikrobeja. Lisäksi happiradikaalien vapautuminen puhdistaa ja desinfioi sisäilmaa. Titan toimii myös pimeässä 24 tunnin ajan! Se voidaan myös asentaa melkein mille tahansa pinnalle. Titan on saanut lukuisia sertifikaatteja ja todistuksia toimivuudestaan. Lue lisää Titanista täältä.

 

Lasipinnoite – Lasien pinnoitus parantaa olennaisesti näkyvyyttä, pitämällä lasit puhtaina. Likaa ja vettä hylkivä pinta, ehkäisee myöskin lasien jäätymistä. Vesi poistuu laseista jo 50km/h vauhdissa. Kesto 1-2v, sivulaseissa pidempäänkin.

 

Vannepinnoite – Vanteiden pinnoitus suojaa vanteita jarrupölyltä, lialta ja kemikaaleilta. Korkea lämmönkesto.

 

Verhoilupinnoitteet – Kankaalle ja nahalle sopivat pinnoitteet suojaavat verhoilua lialta, nesteiltä ja UV-säteiltä. Esimerkiksi penkille kaatuneet nesteet jäävät pisaroiksi, jolloin ne on helppoa pyyhkiä pois. 100% hengittävä, eikä muuta kankaan ulkonäköä tai joustavuutta.

Vahat & Sealantit

Auton vahaus

Käytössämme ovat myös perinteiset kovavahat, sekä sealantit. Auton vahaus olisi hyvä suorittaa kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin. Käytämme vain laadukkaita ja hyväksi todettuja vahoja ja sealanteja. Oikein käytettynä ne suojaavat ajoneuvoasi hyvin.