Auton teippaus

Yliteippaus, chrome delete ja PPF-kalvot Turun seudulla

Yliteippaus

Auton teippauksella yksilöllinen ilme ajoneuvolle
Ranger teippaus
Ford Rangerin teippaus Quartz Matt Metallic Orange

Auton teippaus luo ajoneuvollesi yksilöllisen ilmeen. Jos ajoneuvosi nykyinen väri ei miellytä niin auton teippaus on maalausta halvempi tapa muuttaa auton ulkonäköä. Teippauksissa voidaan käyttää valmiita teippejä, yhdistellä niitä tai tulostaa kokonaan uudet kuosit. Teippivalikoimasta löytyy satoja erilaisia teippejä mm. matta- ja kiiltäväpintaiset, metallihohto, satiini, chrome, kameleontti ym. Mikäli valikoimasta ei löydy sopivaa, suunnitellaan sellainen.

Auton teippaus ei vahingoita alkuperäistä maalipintaa, päinvastoin se suojaa sitä. Teipit myös kestävät Suomen sääolosuhteet ja ajoneuvoa voi käyttää normaalisti talvellakin. Auton teippaukseen kuluu keskimäärin 3-5 työpäivää, riippuen ajoneuvon koosta, muodoista ja irrotettavista osista. Yliteippauksen hinta on alkaen 1800€.

Jalopuut hiilikuiduksi? Sisustapaneelien teippauksella saat naarmuiset kiiltävän mustat muovit piiloon vaikkapa alcantara teipillä. Jalopuu paneelit voidaan päivittää hiilikuitu kuosilla, vaihtoehtoja on loputon määrä.

Käytössämme on markkinoiden laadukkaimmat materiaalit Quartz, Isee2 ja KPMF. Teemme auton teippaukset Turun seudulla Kaarinassa.

Meiltä myös veneen teippaus, pyydä tarjous!

Mainosteippaukset löydät täältä.

Chrome delete

Auton kromiosien teippaus

Chrome deletellä kromit piiloon. Auton ilmettä saa muutettua myös helposti Chrome deleten avulla, jossa nimensä mukaisesti teipataan auton kromiosia piiloon. Esimerkiksi auton kromiset ikkunalistat ovat usein hapettuneet ja täynnä kiinni palaneita pesuaine jälkiä, ne saadaan helposti piiloon teippaamalla.  

Volvon maskin teippaus / Chrome delete
Volvon maskin teippaus mustaksi

Lamppukalvot

Uutta ilmettä autoon ja suojaa umpioille lamppukalvoilla
BMW Lamppukalvot
BMW:n takaumpioissa Quartz SemiBlack lamppukalvot

Lamppukalvot on helppo tapa saada ajoneuvoon uutta ilmettä. Samalla umpiot saavat myös suojan UV-säteilyä, kiveniskuja ja naarmuuntumista vastaan. Lamppukalvoja löytyy vaaleasta tummaan, savunsävyisiä tai vaikkapa näyttelyautoon värillisinä. Umpiot voidaan myös suojata läpinäkyvällä PPF-kalvolla.

Huom. ajovalojen tummennus tehdään aina asiakkaan omalla vastuulla.

PPF-kalvo

Parasta mahdollista suojaa Globalin PPF-kalvolla

Globalin PPF-kalvo eli Paint Protection Film on kirkas, läpinäkyvä kalvo erittäin hydrofobisella pinnalla, joka suojaa ajoneuvon maalipintaa kiveniskuilta, naarmuilta ja kulumiselta jopa 10 vuotta. PPF-kalvossa on myös self healing ominaisuus, eli kalvo korjaa itse itseään lämmön avulla. Kalvo ei kellastu ja on erittäin huomaamaton.

Meiltä myös lastaussuojat sekä pienemmät kiveniskuteipit esim. renkaiden taakse, ovikynnyksiin, helmoihin jne.

PPF-kalvo
Audiin PPF-kalvo konepellin suojaksi