Yliteippaukset, Chrome deletet ja PPF-kalvotukset

Yliteippaus

Yliteippaus - Yksilöllinen ilme ajoneuvolle
Traktorin yliteippaus

Yliteippaus luo ajoneuvollesi yksilöllisen ilmeen. Jos ajoneuvosi nykyinen väri ei miellytä niin teippaus on maalausta halvempi tapa saada autoon uusi ilme. Teippauksissa voidaan käyttää valmiita grafiikoita, yhdistellä niitä tai tulostaa kokonaan uudet kuosit. Teippivalikoimasta löytyy satoja erilaisia teippejä mm. matta- ja kiiltäväpintaiset, metallihohto, satiini, chrome, kameleontti ym. Mikäli valikoimasta ei löydy sopivaa, suunnitellaan sellainen itse.

Yliteippaus ei vahingoita alkuperäistä maalipintaa, päinvastoin se suojaa sitä. Teipit myös kestävät Suomen sääolosuhteet ja ajoneuvoa voi käyttää normaalisti talvellakin. Yliteippaukseen kuluu keskimäärin 3-5 työpäivää, riippuen ajoneuvon koosta, muodoista ja irrotettavista osista jne. Yliteippauksen hinta alkaen 1800€.

Jalopuut hiilikuiduksi? Sisustapaneelien teippauksella saat naarmuiset kiiltävän mustat muovit piiloon vaikkapa alcantara teipillä. Jalopuu paneelit voidaan päivittää hiilikuitu kuosilla, vaihtoehtoja on loputon määrä.  

Chrome delete

Kromit piiloon teippaamalla

Chrome deletellä kromit piiloon. Auton ilmettä saa muutettua myös helposti Chrome deleten avulla, jossa nimensä mukaisesti teipataan auton kromiosia piiloon. Esimerkiksi auton kromiset ikkunalistat ovat usein hapettuneet ja täynnä kiinni palaneita pesuaine jälkiä, ne saadaan helposti piiloon teippaamalla.  

Chrome delete

Lamppukalvot

Uutta ilmettä autoon ja suojaa umpioille
Lamppukalvot

Lamppukalvot on helppo tapa saada ajoneuvoon uutta ilmettä. Samalla umpiot saavat myös suojan UV-säteilyä, kiveniskuja ja naarmuuntumista vastaan. Lamppukalvoja löytyy vaaleasta tummaan, savunsävyisiä tai vaikkapa näyttelyautoon värillisinä.

Huom. ajovalojen tummennus on laissa kielletty, ne tehdään aina asiakkaan omalla vastuulla.

PPF

Parasta mahdollista suojaa Globalin PPF-kalvolla

Globalin PPF-kalvo eli Paint Protection Film on kirkas, läpinäkyvä kalvo erittäin hydrofobisella pinnalla, joka suojaa ajoneuvon maalipintaa kiveniskuilta, naarmuilta ja kulumiselta jopa 10 vuotta. PPF-kalvossa on myös self healing ominaisuus, eli kalvo korjaa itse itseään lämmön avulla. Kalvo ei kellastu ja on erittäin huomaamaton.

Meiltä myös lastaussuojat sekä pienemmät kiveniskuteipit esim. renkaiden taakse, ovikynnyksiin, helmoihin jne.

PPF-kalvo

Hinnasto

Hinnat on alkaen hintoja ja sisältävät myös teipatattavan kohteen pesun.
Teippaukset

Peilit

Konepelti

Katto

Sisustapaneelit

Koko auto

80€

180€

230€

250€

1800€

Lamppukalvot

Lamppukalvot 1kpl

Lamppukalvot 2kpl

Lamppukalvot 4kpl

60€

120€

180€

Chrome delete

Ikkunalistat

Alk. 200€

PPF - Maalipinnan suojakalvot

Peilit

Helmat

Lokasuojat

Etupuskuri

Konepelti

Keula

120€

300€

300€

350€

350€

1000€

Kiveniskupaikat

Lastaussuoja

Pienet paikat 1kpl

Isot paikat 1kpl

Helmojen kiveniskupaikat 2kpl

55€

20€

30€

150€